Reiswinkeltje
Izegemsestraat 111
8800 Roeselare-Rumbeke
Tel. +32 (0)51 24 24 41
Fax +32 (0)51 24 72 22
info@reiswinkeltje.be

Openingsuren
Ma-vr: 9u-18u30
Za: 10u-12u & 13u30-16u30


Blog van Isabel Werbrouck

Isabel is gespecialiseerd in Brazilië en Afrika. Klik hieronder op haar reisbestemmingen en bekijk een aantal foto's of lees het reisverslag.

Isabel Werbrouck

Tel. 051 24 24 41
info@reiswinkeltje.be


Ik ben Isabel Werbrouck. Na mijn studie Bachelor in Toerisme -en Recreatiemanagement, besloot ik om zes maanden alleen op reis te gaan. Ik koos voor een combinatie van Australië en Nieuw-Zeeland en werkte er voornamelijk op boerderijen tegen kost en inwoon. Ik leerde er tal van mensen kennen, hun cultuur en gewoontes, hetgeen voor mij een unieke ervaring en verrijking was. Kort daarna vertrok ik voor drie maanden naar Brazilië. Drie maanden werden uiteindelijk een half jaar omdat ik het er zo naar mijn zin had. Ik gaf Engelse les en dansles aan kinderen uit de sloppenwijken van Rio de Janeiro. Daarna hielp ik in een project met mensen met een mentale beperking. Brazilië kreeg een bijzondere plek in mijn hart en werd mijn tweede thuis. Het is een land dat jammer genoeg vaak negatief in beeld komt, maar heeft ook zo veel moois te bieden. Naast Brazilië heb ik ook mijn hart verloren in Afrika , een continent met uitdagende en verrassende bestemmingen, prachtige fauna en flora en inspirerende mensen.

Na mijn Braziliaans avontuur begon ik te werken in de reissector. Ondertussen heb ik al dertien jaar ervaring in de reissector. Reizen is voor mij meer dan een passie. Vertellen over een bestemming en zo mensen warm maken voor een onvergetelijke reis geeft me persoonlijk een enorme boost. Kennis opdoen door zelf te reizen, maar ook horen bij collega’s hoe zij een reis ervaarden en op die manier van elkaar leren, is een must.

Reeds bezocht:
Europa: Nederland, Frankrijk, Duitsland, Polen, Lapland, Slovakije, Spanje, Portugal, Italië, Ierland, Schotland, Engeland en Lanzarote
Midden-Oosten: Egypte, Israël, Turkije en Verenigde Arabische Emiraten
Afrika: Marokko, Tunesië, Senegal, Zuid-Afrika, Namibië, Kenia, Oeganda, Tanzania en Zanzibar
Amerika: New York
Latijns-Amerika: Colombia, Costa Rica, Mexico, Cuba, Ecuador, Peru en Brazilië
Azië: Japan, Rusland, Taiwan, Myanmar, Maleisië, Singapore, Thailand en Cambodja
Oceanië: Australië, Nieuw-Zeeland en Fiji

Reiswinkeltje
Izegemsestraat 111
8800 Roeselare-Rumbeke
Tel. +32 (0)51 24 24 41
Fax +32 (0)51 24 72 22
info@reiswinkeltje.be

Openingsuren
Ma-vr: 9u-18u30
Za: 10u-12u & 13u30-16u30Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer Info OK